|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Trainingsschema zaalhockey 

Start zaal hockey training vanaf 4 november


De opzet van de trainingen wordt dit jaar iets anders. Voorgaande jaren hebben we de trainingsdata laten afhangen van de speeldata in de zaalcompetitie. Hierdoor konden wij pas heel laat gaan inplannen en werden trainingen pas laat bekend, was het bijna een onmogelijke puzzel én trainde je steeds op andere dagen/tijden.


Dit jaar gaan we de trainingen loskoppelen van de wedstrijden. Hierdoor kunnen we nu al een trainingsschema maken voor het gehele zaalseizoen en is het, net als op het veld, een vaste dag/tijd eens in de twee weken. Extra voordeel is dat we de trainingen nu kunnen inplannen op een dag dat het team ook zijn veldtraining heeft. Minimaal eens in de twee weken heeft ieder team een zaaltraining. Doordat de zaalperiode door de bond iets korter is vastgesteld dan voorgaand jaar kunnen we 6 trainingen indelen op een zelfde dag als dat je veldtraining had en eenmalig zal je op een andere dag van de week trainen (woensdag of vrijdag).


Organisatorisch levert dit voor ons veel voordelen op, maar ook voor de spelers en trainers denken wij dat het prettig is met een vast schema te werken.

De eerste vier weken zullen de zaaltrainingen weer samen lopen met de veldtrainingen. Per team wordt er gedurende deze periode twee keer een veldtraining vervangen door een zaaltraining.

 

·Vanaf 4 november starten de zaaltrainingen voor alle jeugdteams

·Benjamins starten op zaterdag vanaf 7 december

·De onderlinge wedstrijdjes van de Jongste Jeugd worden later ingedeeld

 

Het trainingsschema vindt u hier.

Trainingen zullen ook in de Kikkersapp zichtbaar worden.

 

Extra trainingen kunnen worden gereserveerd. Omdat er beperkte ruimte is en ieder team de gelegenheid moet krijgen een plek te reserveren zullen we de aanvragen behandelen op datum van inschrijving. Begeleiding en trainer regelt het team zelf voor deze extra trainingen.

Let op! Maximaal twee weken vooruit te boeken en maximaal twee uur achtereen. Dit geldt ook voor evt. oefenwedstrijden.

Aanvragen voor extra trainingen kunt u doen via [email protected]


 
 
Sponsors
vr 2 September  17:00 - 19:00
Kleding ruil beurs
za 3 September  08:00 - 19:00
Kikker Off, voor alle jeugd leden!
vr 16 September  21:00 - 00:00
Hawai party, senioren
vr 30 September  18:00 - 23:00
Happy Hour/ouder Friday
Get it on Google Play