|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Jij een baan en de club extra geld! 


HockeyPeople is een nieuw recruitment bureau dat nauw samenwerkt met hockeyclubs. Hun motto is: banen voor leden, inkomsten voor clubs.

Het is opgericht door hockeyers. Wat zij doen is hockeyers op een professionele manier begeleiden naar een (volgende) baan en zo zorgen voor extra inkomsten voor hockeyclubs. Inkomsten die natuurlijk altijd welkom zijn om de extra dingen van te doen. 30% van de fee gaat namelijk naar de deelnemende clubs waarvan wij er ook één zijn. 15% voor de kandidaat en 15% voor de vacature.

Daarom roepen we iedereen op om te kijken op onze nieuwe Kikkers vacature pagina. Als je je opgeeft als kandidaat voor één van de nu actuele vacatures, vergeet dan niet ook onze club te vermelden.

Als werkgever wil je een werknemer waarvan je weet dat die bij je past. Bij mede hockeyers is die kans vrij groot. Geef daarom de vacature ook door aan HockeyPeople. Een goede werknemer en de mogelijkheid om de club extra te ondersteunen zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn. Wil je meer weten vraag het dan aan Perry Privé of ga direct naar de site van HockeyPeople.


 
Sponsors
 
za 21 Maart  10:00 - 14:00
Bitje happen op de club
wo 8 April  20:00 - 22:00
Training AED
wo 8 April  20:00 - 22:00
Training AED
ma 20 April  20:00 - 23:00
Training BLS & AED
Get it on Google Play