|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Opzeggen 

Opzeggen van het lidmaatschap

Wilt u volgend seizoen stoppen met hockeyen bij MHC de Kikkers? Vul dan voor 1 mei het opzegformulier in. Wij willen u vriendelijk vragen hierbij ook de reden van opzegging te vermelden, zodat we kunnen kijken waar we ons als club in zouden kunnen verbeteren.

Verstuurt u uw opzegging na 1 mei, dan bent u de hele contributie voor het nieuwe seizoen verschuldigd.

U krijgt van de opzegging een bevestiging. Daarmee weet u zeker dat uw lidmaatschap is beĆ«indigd. Wij verzoeken u deze bevestiging te bewaren. Zonder bevestiging van onze ledenadministratie is de opzegging niet geldig. Heeft u na twee weken nog geen bevestiging van de opzegging ontvangen? Neem dan contact met ons op via [email protected].

Let op: Een mededeling over opzegging aan een coach, trainer of aanvoerder, die natuurlijk wel graag van de plannen op de hoogte wordt gebracht, geldt nooit als een officiƫle opzegging!

Uitzonderingen op bovenstaande regel zijn ter beoordeling van het bestuur.


Hoe zeg je op?

Login door te klikken op de term LISA-Team.
Kies daarna voor CLUB
Klik daarna op OPZEGFORMULIER
Vul het formulier in en verzend het.


Restitutie van contributie

De club ontvangt geregeld een verzoek tot restitutie van contributie omdat een lid i.v.m. een verhuizing, blessure of door zwangerschap een deel van het seizoen niet heeft kunnen spelen. Bij blessures die langer duren dan 5 maanden kan de contributie worden opgeschort, hetgeen betekent dat dit deel van de contributie wordt verrekend met toekomstige contributienota(s). Het lid moet de blessure kunnen aantonen met een dokters- of fysiotherapeut verklaring. Slechts bij hoge uitzondering kan hiervan worden afgeweken. Hiervoor dient contact te worden opgenomen met het bestuur via de secretaris van de club via [email protected]

 
Sponsors
za 25 Mei  20:00 - 23:00
Fout & Goud
za 1 Juni  12:00 - 23:00
Kikker Out Seizoens afsluiting 2023/2024
zo 2 Juni  12:00 - 23:00
Kikker Out Seizoens afsluiting 2023/2024
do 6 Juni  07:00 - 23:00
Verkiezingen Europees Parlement
Get it on Google Play