|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Lid worden 
Seniorleden: van harte welkom
Zowel met als zonder hockey-ervaring. Schrijf u in via deze website, wij bevestigen uw  inschrijving,  u kunt drie keer vrijblijvend meetrainen en daarna besluiten of u daadwerkelijk lid wilt worden.

Juniorleden: ook van harte welkom
Schrijf je in als lid via deze website. Als je elders hockey hebt gespeeld kunnen we je indelen, zodra er plek is in een team en je bent uitgeschreven bij je vorige vereniging.

Heb je nog geen hockey-ervaring en ben je vijf jaar of ouder?
Dan start je met de beginners-training, waarin we je de grondbeginselen bij brengen.
Je kunt dit drie keer vrijblijvend proberen. 
Ben je na drie vrijblijvende trainingen nog steeds enthousiast? Dan wordt je echt lid en zullen we je indelen in een team, nadat je de beginners-training hebt afgerond.


Meer informatie over de contributie vindt u hier.

4-5 jaar oud
Speciaal voor kinderen in deze leeftijd bieden we Funkey om al spelenderwijs de beginselen van het hockey te leren. Je maakt maakt kennis  met de hockeysport. Bijvoorbeeld met knotshockey, ringhockey maar ook niet-hockey gerelateerde spelletjes. Vooral plezier in het bewegen zal voorop staan. Je raakt zo vertrouwd met een teamsport en als je 5 jaar wordt, kun je doorstromen naar de Benjamins.
FUN in het goed leren bewegen, dit zal centraal staan, of te wel dit is de KEY

Er wordt gebruikt gemaakt van zachte materialen, een gebitsbeschermer en scheenbeschermers zijn dan ook nog niet verplicht bij Funkey.Funkey is een samenwerking tussen MHC De Kikkers en Sportservice Haarlemmermeer.
Voor vragen of aanmelden stuurt u een e-mail naar [email protected]


Als u wedstrijden gaat spelen, draagt u het officiele Kikkers wedstrijdtenue, dat u koopt bij Tienstra Sport in Nieuw Vennep.

Verplichtingen van juniorleden en hun ouders
Als ouder/verzorger van een jeugdlid bent u verplicht bij toerbeurt te rijden bij uitwedstrijden. Tevens houdt het lidmaatschap van een kind in, dat ouders in een team een eerlijke verdeling maken van de verplichte teamtaken, zoals: bardienst, corvee en oud papier ophalen.
Vanaf B-junioren zijn spelers  verplicht de scheidsrechterscursus te volgen.
 
Van alle ouders/verzorgers wordt ook een bijdrage als vrijwilliger bij andere taken verwacht, zonder opgave van een vrijwilligerstaak wordt de inschrijving niet in behandeling genomen. 

Verplichtingen van seniorleden
Senioren zijn alle leden van 18 jaar en ouder.
Naast het verzorgen van bardienst bij thuiswedstrijden zijn senioren verplicht om scheidsrechters te leveren voor het fluiten van andere elftallen (zowel junioren als senioren).

Indien u niet in het bezit bent van een scheidsrechterskaart, bent u verplicht de scheidsrechterscursus te volgen. Zoals hierboven al vermeld is men vanaf B-junioren verplicht de scheidsrechterscursus te volgen.
 
Alle seniorleden zijn verplicht jaarlijks een vrijwilligerstaak te vervullen. 

Omgang met uw persoonsgegevens
Lees in onze Privacyverklaring op de website hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

 
Sponsors
 
vr 22 Maart  08:15 - 14:00
Sponsorloop basisschool merlijn
ma 8 April  18:00 - 23:00
AED/EHBPO training
zo 9 Juni  08:00 - 20:00
Kikkers Open - het familie en vriendentoernooi
za 15 Juni  09:00 - 16:00
Jongste Jeugddag
Vandaag jarig
Sophie Issabiglou
Lotte Sminia
Tienke Sminia
Get it on Google Play