|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Inschrijfformulier MHC De Kikkers

Inschrijven als
   
Persoonlijk
  Bent u reeds eerder (proef)lid geweest van onze vereniging dan verzoeken wij u om uw lidmaatschap te laten her-activeren door een email te sturen naar [email protected]

 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Extra informatie
  Nu volgen een aantal algemene vragen. Na deze stap bent u als proeflid ingeschreven en krijgt u het ingevulde inschrijfformulier op uw scherm. Deze dient u te ondertekenen en op te sturen naar het daarop vermelde adres.

 
   
   
   
   
   
Vrijwilligerswerk
  MHC De Kikkers is een prachtige vereniging, daar zijn we trots op! Onze vereniging maken we met elkaar: vóór de leden en dóór de leden. Als we niet allemaal ons steentje bijdragen, wordt het een onpersoonlijke en saaie boel en zou, om te realiseren wat we nu hebben, de contributie torenhoog zijn. Gelukkig hebben we binnen onze vereniging honderden vrijwilligers, die op heel veel verschillende manieren bijdragen aan het hockeyplezier en verenigingsleven. Wekelijks wordt dit al gedaan door ca. 260 vrijwilligers, waarvan ongeveer 200 coaches en teammanagers. Wil je ook deel uitmaken van deze enthousiaste groep vrijwilligers en de handen uit de mouwen steken, geef dan hieronder aan wat je interesse is en waaraan je graag wilt bijdragen. Een van de commissies of het kikkers uitzendbureau neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

 
Taken
  Volgens ons huishoudelijk regelement is elk lid of diens ouder/voogd verplicht tenminste één vrijwilligerstaak per seizoen uit te voeren. De door de club ingeplande bar- en papierophaaldiensten alsmede autorijden bij uitwedstijden, spel-begeleiden, etc. zijn teamtaken en gelden niet als vrijwilligerstaak.

Maak hieronder uw keuze:

 
   
   
   
   
   
Vragen
  Als u vragen heeft over de inschrijfprocedure of dit formulier, dan kunt u contact opnemen met de ledenadministratie via [email protected]

 
   
Disclaimer
  Ondertekende meldt zichzelf of minderjarig kind aan en gaat akkoord met de verplichtingen van leden en of ouders van jeugdleden en stemt in met de overige voorwaarden van het lidmaatschap.

 
   
   

Sponsors
 
Get it on Google Play