|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Nieuwsoverzicht
SENIOREN

25-6-2020
Wij zoeken nieuwe Masters! #helpdekikkerseenhandje
 
Team Masters 45+ is dringend opzoek naar nieuwe teamleden! Heb jij vroeger al eens hockey gespeeld en wil je het weer eens proberen? Je bent van harte welkom in ons team Masters 45+ van de Kikkers! Plezier is belangrijker dan een hoog niveau hockey. Team Masters 45+ is een gezellig team dat bestaat uit dames van verschillende niveaus. Iedereen is van harte welkom met enige hockey ervaring. Wij spelen in een competitie tegen andere teams uit de regio op de zondag. Na de wedstrijd doen we altijd even een hapje en drankje met de tegenpartij. Er is een trainingsmoment op een doordeweekse dag om 20.30 op de woensdag- of donderdagavond. Wij zoeken dames tussen de 35 en 60 jaar! Twijfel niet, mail gewoon! Kom gezellig bij ons team!! Neem contact met ons op via [email protected] #helpdekikkerseenhandje
 

29-5-2019
Dames Dinsdag opnieuw kampioen!
 

Dames Dinsdag opnieuw kampioen!

De dames veteranen van de dinsdag hebben ook dit jaar de eerste plaats stevig in handen gehouden.Van de 19 wedstrijden werd er slechts één verloren en één gelijk gespeeld. Een knappe prestatie want vooral de tegenstand van Haarlem en Alkmaar was geducht.

Meedoen?

De dinsdagochtend competitie is bedoeld voor dames vanaf 30 jaar. Er wordt fanatiek gehockeyd maar het gaat vooral ook om de gezelligheid. Het niveau van de speelsters varieert. De leeftijden ook. Voorafgaand aan elke wedstrijd wordt eerst koffie gedronken. De wedstrijd begint rond 10.30 uur en daarna verzorgt de thuisspelende partij een lunch tot ongeveer 13.00 uur.

Er is nog plaats! Wil je volgend seizoen ook weer gaan hockeyen en speel je graag competitie? Neem dan contact op met captain Ingrid Brabander . (0611163431)

 
Sponsors
 
za 17 Oktober  08:00 - 23:00
G-Hockey toernooi - stichting Rotaract
Get it on Google Play