|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Nieuwsoverzicht
CLUB

25-6-2020
Half jaar schema oud papier ophalen
 
Wij hebben voor het komende half jaar - vanaf 4 juli tot en met eind december - alle jeugd en junioren teams ingedeeld voor het oud papier ophalen. Dit zijn volledigheidshalve de nieuwe teams. 

Het schema is bijgevoegd, en hierdoor weet je ook meteen wanneer je team is ingedeeld. Elk team levert drie personen aan. In principe komt elk team twee keer per jaar aan de beurt. In dit schema zijn alle teams voor het komende half jaar ingedeeld. 

De planning staat vast. Mocht je willen ruilen, dan staat het je vrij om  dit zelf te regelen met een ander team en dit te melden aan [email protected]

Hierbij nog alle informatie op een rij. 
Graag doen wij een beroep op jullie om mee te helpen met het ophalen van oud papier. Het gaat dit seizoen om drie ouders per team.
Het schema op de website vertelt wanneer welk team meehelpt. Het meehelpen vindt een keer per twee weken plaats op een zaterdag.
De aanvangstijd is steeds 9.15 uur.

We vragen aan de teammanagers om drie namen van ouders te mailen met de contactgegevens telefoonnummer en mailadres van deze ouders.
De teammanager kan deze uiterlijk een week voor de datum van het ophalen, mailen naar [email protected]

De activiteit van het papier ophalen is zo georganiseerd dat je te allen tijde 1,5 meter afstand kunt houden tot je medelopers.
Dit ter bescherming van jezelf en je medelopers.
Het in acht nemen van deze afstand is tijdens het ophalen van oud papier de belangrijkste maatregel tegen het corona virus.
Je beschermt jezelf daarnaast extra door middel van handschoenen. Deze waren al reeds verplicht, net als het veiligheidsvest.

De ouders die meehelpen verwachten wij om 9.15 bij voetbalvereniging Dios: Dotterbloemstraat 2, 2153 ES Nieuw-Vennep.
Je kunt uitsluitend via het achterhek het terrein oplopen.
Je bent om ongeveer 13u klaar (vaak eerder).
Denk zoals gezegd aan handschoenen, een veiligheidsvest en de 1,5 meter afstand.

Het meenemen van drinken wordt aanbevolen, zeker bij warm weer!

Kijk voor achtergrondinformatie op https://bit.ly/oud-papier

Tot slot: je helpt onze club enorm met je bijdrage!


 


Sponsors
 
Get it on Google Play