|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Nieuwsoverzicht
HORECA

1-7-2021
Horecatopper gezocht!
 

Voor de horeca op onze hockeyvereniging zijn we dringend op zoek naar een of meerdere horecamanager(s). De horecamanager is medeverantwoordelijk voor de horeca (bar en keuken) en mag vooral ondernemen, uitproberen, feesten faciliteren en nog veel meer.

Wij vinden het belangrijk dat onze leden en gasten zich thuis voelen bij ons, en dat is bij uitstek ook een verantwoordelijkheid van onze horecamanager(s). Daarnaast draag je zorg voor de inkoop, ontwikkeling van het aanbod en neem je ondersteunend personeel aan. We hebben bij de Kikkers heel veel A/B leden en jong senioren die benaderd kunnen worden.

Uiteraard is dit een betaalde functie en in het seizoen zal het neerkomen op 40 uur per week waarbij het zwaartepunt in het weekend ligt.

Ben jij of ken jij een top gastheer/vrouw die staat te springen om deze kans met beide handen aan te grijpen en in het bezit is van alle noodzakelijke diploma’s of bereid is om deze te halen? Neem dan direct contact op met [email protected].

Alvast bedankt en proost!

Bart Govers

Bestuurslid Horeca en Evenementen

 

13-4-2019
hoe werkt de kassa (ook alweer)?
 
Als je bardienst hebt, dan is het in het begin altijd weer even wennen aan hoe de kassa werkt.  Want waar staat de warme chocolademelk in de kassa? Hoe kun je iets annuleren? Hoe ging het ook alweer met saus toevoegen bij een tosti? We hebben dit in twee korte videos voor je op een rijtje gezet, zodat je dit rustig kunt bekijken voordat je bardienst gaat draaien.


En uiteraard kun je natuurlijk ook vragen stellen aan het team van vaste medewerkers bij de bar. Veel plezier met je bardienst!
 
Sponsors
zo 12 September  08:30 - 10:00
Hockey skills trainingen
za 18 September  00:15 - 00:15
Start Grote Club actie
ma 11 Oktober  00:15 - 00:00
Vervanging kunstgras veld 4
za 30 Oktober  18:00 - 00:00
Halloween
Get it on Google Play