|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |

terug naar vorige pagina

Meisjes C1- MHC Castricum MC1 : 2 - 2

Castricum, 7 maart 2020

Vandaag de 2e wedstrijd voor de meiden C1 in de voorjaars subtop competitie. Vorige week startte de MC1 met een enorm spannende wedstrijd tegen Ijburg MC1. Het was weer even wennen na de zaalperiode, maar de inzet was top. Na lang tegen een 0-1 achterstand aangekeken te hebben werd het gelukkig 1-1. In de laatste tien seconden van de wedstrijd ging het bijna mis. Een mooie aanval van IJburg en een keihard schot op de paal.

Vandaag dus de tweede wedstrijd. Voor ons heeeeeel vroeg, namelijk 7.40 uur verzamelen en om 9.00 uur spelen. Helaas voor de MC1 was Nina er niet en waren Gwen en Mare Geblesseerd (succes met snel weer herstellen :)) Gelukkig vie Fleuriek in. Niet ideaal dus, maar de meiden startte vandaag in het heerlijke zonnetje in Castricum scherp en kwamen redelijk snel op een 0-2 voorsprong. Er leek geen vuiltje aan de lucht, echter in het derde kwart lukte het even niet meer en schoot Castricum een strafcorner loeihard in de hoek tegen de plank. Dat gaf Castricum wat extra energie en even waren we de weg een beetje kwijt. Helaas resulteerde dat na een aantal kansen voor Castricum in de 2-2. We stonden, voor wie de eerste twee kwarten heeft gezien onverwacht, behoorlijk onder druk in deze fase. Gelukkig hervonden de meiden zich weer snel en de laatste tien minuten verplaatste het spel zich weer naar de Castricum helft van het veld. Dit leverde ons drie strafcorners en een paar goede kansen op. Helaas voor ons werd een bal nog op de lijn gestopt, maar met 2-2 konden we gezien het wedstrijd verloop zeker tevreden zijn. Fleuriek, bedankt voor je scherpe invalbeurt en op naar de volgende week uit in Amstelveen. Hopelijk daar weer compleet en dan gaan we weer voor de drie punten!