|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
gratis inloopspreekuur bij DOE Fysiotherapie
6-7-2024
|
Elke woensdag gratis inloopspreekuur MHC de Kikkers door DOE Fysiotherapie

Een verkeerde beweging, overmatige belasting, slijtage of een ongelukje tijdens het sporten; je kunt zomaar last hebben van pijn in je nek, schouder, rug, heup, elleboog, pols of knie. Niets doen en hopen dat het vanzelf overgaat, kan wel eens verkeerd uitpakken. Hoe sneller klachten worden behandeld, hoe groter de kans op herstel. Daarom houden we elke woensdag een gratis inloopspreekuur voor leden van MHC de Kikkers die een lichamelijke klacht ervaren. 

Waar en wanneer kan ik terecht? 
MHC de Kikkers, elke woensdag gedurende het seizoen van 20:00 tot 21:00 uur (m.u.v. feeestdagen) 

Voor wie? 
Iedereen is welkom. Of de klachten nu chronisch of acuut zijn, of je nu al wel of niet bij een arts bent geweest; dat maakt niet uit. Ben je al bij een fysiotherapeut geweest, maar heb je behoefte aan een second opinion? Kom dan ook gerust langs. 

Hoe verloopt zo'n spreekuur? 
Je hoeft je niet aan te melden; je kunt binnenlopen en in de wachtruimte plaats nemen. De dienstdoende fysiotherapeut neemt je mee naar een spreekkamer, waar je in alle rust je klacht of vraag kunt voorleggen. De fysiotherapeut voert een eerste screening uit en zal je voorzien van advies. Tijdens het inloopspreekuur vinden er geen reguliere behandelingen plaats. Wanneer wordt geadviseerd om over te gaan tot behandelen, kunnen we indien gewenst een afspraak voor je inplannen.

terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
Sponsors
za 7 September  09:00 - 23:00
Kikker off
za 7 September  10:00 - 23:00
Kikker off
Get it on Google Play