|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Q&A Teamindeling Jeugd
14-6-2024
|


Op zondag 16 juni a.s. publiceren wij de teamindeling voor seizoen 2024/2025.

Wellicht heb je daar vragen over. In onderstaande Q&A vind je hopelijk het antwoord. Staat het antwoord er niet bij of heb je andere vragen, stuur dan een mail naar [email protected]. Je mail wordt dan zo snel mogelijk beantwoord.


Waar vind ik de teamindeling terug?

De intentie was deze via de Kikkers App te publiceren, maar doordat het seizoen nog niet geheel is afgerond, is dit helaas nog niet mogelijk. Om de teamindeling toch op zondag 16 juni bekend te kunnen maken, hebben wij er vanuit privacy overwegingen voor gekozen het document te publiceren via LISA Team bij Club -> Documenten -> Jeugd. Je kunt inloggen in LISA Team met je lidnummer en wachtwoord.


Weergave van inlogknop op de website www.kikkers.com


Inlogscherm LisaTeam clubomgeving


Ik weet mijn lidnummer en/of wachtwoord niet meer.

Als je je lidnummer niet meer weet, kun je deze terugvinden op de contributienota. Indien nodig kan er een nieuw wachtwoord aangevraagd worden via de link op de inlogpagina.

Hoe komt de teamindeling tot stand?

De teams stellen wij elk jaar met veel zorg en aandacht samen. De technische staf en lijncoördinatoren houden daarbij rekening met verschillende aspecten. Zo kijken we naar hockeyvaardigheden en inzet. Hiervoor vragen we ook input van de coaches en de trainers. En – heel belangrijk – we houden rekening met wie jij graag in het team wil spelen. Daarnaast is leeftijd een factor en willen we ook graag dat elk team genoeg spelers heeft.


Kan ik overgeplaatst worden naar een ander team?

We vinden het altijd jammer als je niet tevreden bent met het team waarin je bent ingedeeld. Helaas lukt het niet altijd om aan ieders wensen te voldoen. Mocht je vragen hebben over de teamindeling, dan kun je deze tot zondag 23 juni mailen naar [email protected]. Je mail wordt dan zo snel mogelijk beantwoord.

Waarom is er geen sociale inventarisatie gedaan bij de O10-teams en bij de jongensteams?
Gezien het aantal spelers in deze teams was het niet nodig om een sociale inventarisatie te doen.

Ik wil graag in het 1e team spelen, maar ben daar niet in ingedeeld.

De indeling van de eerste teams is tot stand gekomen door de input van trainers/coaches en technische staf. Als je op uitnodiging hebt meegetraind met een hoger team en niet ingedeeld bent in het 1e team en je hebt daar vragen over, stuur dan een mail naar: [email protected].
Alsnog ingedeeld worden in het 1
e team, is helaas niet mogelijk.

Waarom werden er geen selectietrainingen gehouden?

Omdat we hebben gemerkt dat selectietraining extra druk kan opleggen bij kinderen, zijn er geen selectietrainingen gehouden. Daarbij zijn selectietrainingen grotendeels een bevestiging van de observaties en beoordelingen gedurende het gehele seizoen.

Mijn team is te groot/te klein.
We doen ons uiterste best om elk team met genoeg en niet te veel spelers het seizoen te laten starten. Helaas is het soms niet mogelijk om voor elk team eenzelfde aantal spelers te organiseren. Daarnaast hebben we helaas te maken met een teruglopende interesse voor de hockeysport. We doen er alles aan om mensen te enthousiasmeren voor de hockeysport, onder meer door het geven van clinics op scholen, het houden van acties en het deelnemen aan evenementen, zoals sport fairs en andere zaken.

Wanneer ga ik trainen met mijn nieuwe team?

De trainingen starten na de zomervakantie. Houd hiervoor de Kikkers app in de gaten. Het trainingsschema is van vele factoren afhankelijk, waarbij de beschikbaarheid van de trainers leidend is. Wij doen onze uiterste best om het schema nog voor de zomervakantie af te hebben. Op donderdag 20 juni en donderdag 27 juni kunnen spelers uit de breedtesport teams aansluiten bij de instuiftraining van 19u -20u.

Wie wordt mijn trainer?

Net als het trainingsschema zijn wij voor het invullen van de trainersstaf afhankelijk van de beschikbaarheid van de trainers. Ook hiervoor geldt dat wij dit proberen voor de zomervakantie rond te hebben. Houd ook hiervoor de Kikkerapp in de gaten.

Wie wordt mijn coach en team manager?

Voorafgaand aan de publicatie van de teamindeling hebben de lijncoördinatoren de ouders die hebben aangegeven een van deze rollen binnen het team te willen vervullen benaderd. Daar waar mogelijk hebben wij deze rollen direct vermeld bij het team waar je bent ingedeeld. Bij teams waar dit nog niet is gebeurd, raden we aan om nu al een whatsapp groep aan te maken om te inventariseren welke ouders deze rollen op zich willen nemen,

Ouders zijn onmisbaar voor onze vereniging. We zijn heel blij als ouders coach, team manager of een andere vrijwilligersrol willen vervullen.

Ik wil graag in de zomervakantie al trainen met mijn nieuwe team. Of iets leuks doen. Hoe organiseer ik dat?

Zorg dat je zo snel mogelijk na het publiceren van de teams een groepsapp aanmaakt om hierin de ideeën voor activiteiten samen op te pakken. Denk hierbij aan Poldersporten, Strandactiviteiten, Bowlen of Wipeout te Zoetermeer. MHC de Kikkers is van 1 juli tot 25 augustus gesloten voor team activiteiten.

Alvast in de agenda zetten!

Noteer alvast de eerste 2 data van het nieuwe seizoen in de agenda:
2 september: de trainingen gaan van start

7 september: de officiële start van het seizoen met de Kikker off.terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
9-7-2024  |  Technische zaken
7-7-2024  |  Communicatie
6-7-2024  |  Lidmaatschap
Sponsors
za 7 September  09:00 - 23:00
Kikker off
za 7 September  10:00 - 23:00
Kikker off
Get it on Google Play