|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Aangepast zaalschema
1-12-2021
|

Zoals eerder deze week gecommuniceerd, hebben de aangepaste corona maatregelen directe gevolgen voor de zaalperiode. Het niet meer kunnen aanbieden van trainingen na 17u zorgt er voor dat we per week 25 uur aan trainingsmogelijkheden moeten missen. 

Echter is er de afgelopen dagen met man en macht gewerkt aan een enigszins passende oplossing zodat alle competitie teams toch kunnen trainen in de zaal en minimaal 1 zaaltraining hebben gehad voor zij de competitie in gaan. Voor dit aangepaste schema vragen wij enige flexibiliteit van zowel teams, trainers, coaches, als ouders.

In het zaalschema op de website vinden jullie de trainingsmomenten voor de komende weken, tot vrijdag 7 januari. Tijdens de kerstvakantie kunnen er nog uren gereserveerd worden om te trainen.

Het kan zijn dat er nog zaalwedstrijden verplaatst worden de komende dagen, dit omdat de oorspronkelijke geplande tijd na 17:00 uur staat. Helaas is nu nog niet bekend wanneer deze wijzigingen komen en wat de gevolgen daarvan zijn. Zodra deze bekend zijn gaan we daar naar kijken en indien nodig aanpassingen doen in het schema. Deze wijzigingen gelden vooralsnog voor de wedstrijden gepland op 11/12/18/19 december. Houd er rekening mee dat 2 januari als extra speeldag zal worden toegevoegd. Het programma en of wijzigingen zullen tevens zichtbaar zijn op de KNHB Standenmotor op de KNHB-website. https://www.knhb.nl/kenniscentrum/standenmotor/clubs-teams

Graag vragen wij jullie wel om de volgende afspraken/regels in acht te nemen:

  1. Sommige teams hebben nog een inhaalwedstrijd op het veld staan komend weekend waardoor het niet lukt om ook een zaaltraining in te plannen
  2. In het schema staan nog vrij in te plannen uren. Teams kunnen deze aanvragen via [email protected] / [email protected].
  3. Hiervoor dienen teams zelf een trainer te regelen. Voor de juniorenteams geldt dat altijd een volwassene aanwezig moet zijn.
  4. Wisselen van tijden kan onderling geregeld worden, wel graag even doorgeven aan [email protected] / [email protected] zodat het bestand dat online staat up-to-date blijft.
  5. Wanneer je als team besluit geen gebruik te maken van het gereserveerde uur, dit zsm melden bij [email protected]  / [email protected]
  6. Indien nodig kan de deurcode om toegang te krijgen tot de zaal opgevraagd worden via [email protected] of [email protected]

 

 


 


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
18-4-2024  |  Technische zaken
22-3-2024  |  Communicatie
17-4-2024  |  Vrijwilligers
Sponsors
vr 19 April  08:15 - 19:45
Venne sportdag
vr 26 April  08:00 - 12:00
Opmaat Koningsspelen
ma 13 Mei  21:00 - 23:45
Trimmers thuis wedstrijd
vr 24 Mei  09:00 - 15:00
Sportdag opmaat
Get it on Google Play