|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Hockeyclub De Kikkers helpt binnensporters Nieuw-V...
5-2-2021
|
Link naar originele persbericht 

Bewegen is gezond. Bewegen tijdens de coronacrisis is helemaal belangrijk. Alleen hoe doe je dat als veel sportclubs zijn gesloten? MHC de Kikkers helpt jeugdige binnensporters! 


Een goede conditie helpt om een betere weerstand te hebben tegen corona. Hoe zuur is het dan dat door lockdown de clubs met binnensporten moesten stoppen. Om te zorgen dat in ieder geval de jeugd blijft bewegen, heeft MHC de Kikkers belangeloos de velden beschikbaar gesteld voor deze clubs. 

Het is even wennen om in weer en wind buiten te trainen, alleen daar staat tegenover dat de jeugd in beweging is én sociaal contact heeft. De verenigingen SV Pax (turnen), Olivier Intens training (boksen en personal training) en VHZ (volleybal) zijn vanaf begin dit jaar meerdere malen per week op de velden van de Nieuw-Vennepse hockeyclub te vinden. "Uit eigen ervaring weten wij hoe (financieel) zwaar de sportclubs het hebben. Door elkaar te helpen, blijft de jeugd in beweging én blijven deze sportclubs langer overeind”, aldus Paul Nooren, voorzitter MHC de Kikkers.
terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
26-9-2023  |  Bestuur
Sponsors
vr 29 September  18:00 - 23:00
Happy (h)ou(de)r Friday
vr 29 September  20:00 - 23:45
Eerste7's hockey wedstrijd avond
vr 6 Oktober  20:00 - 00:00
Dames 1 feest
do 12 Oktober  16:00 - 23:00
CTS kwartaal meeting
Get it on Google Play