|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Hockeypedia
Terug naar alle categorieën
Wat is de Kikkers App?


De KIKKERS app neemt naast de website een belangrijke plaats in bij de communicatie binnen MHC de Kikkers. Inloggen doe je met de inlogcode die je ook voor Mijn KIKKERS en LISA Team gebruikt. De mogelijkheden van de app kom je vanzelf tegen als je hem gaat gebruiken, maar de meest interessante staan hieronder.

 

  • Uitslagen snel bekend: Het leukst van de app is misschien wel dat de uitslagen direct via het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) binnenkomen. Uitslagen zijn meteen zichtbaar nadat een scheidsrechter die heeft ingevoerd. De uitslagen die nog niet 100% zeker zijn, staan als vanouds weer tussen haakjes.
  • Koppeling DWF/teammanager: De toegang tot het DWF is een sterk punt van de app: maar 1x inloggen en vervolgens koppelt hij de app aan de coach of aanvoerder. De coach, begeleider of aanvoerder heeft dan ook meteen de mogelijkheden van Mijn Kikkers Team met taken, presentie, spelerslijst en contactgegevens. Via ‘push-berichten’ kan er direct informatie naar teamleden worden gestuurd.
  • Gezinsagenda: Heel handig is de gezinsagenda, die geeft in één overzicht alle hockey-activiteiten van het gezin voor de komende weken. Met trainingen, wedstrijden (met verzameltijden, standen, uitslagen, programma), bardiensten, fluitbeurten en team/clubactiviteiten.


De KIKKERS app is gratis beschikbaar via de ITunes store voor Iphone-bezitters en via Google Play Store voor Android-telefoons. In principe is de app zo gebruiksvriendelijk dat je er direct mee aan de slag kunt. Heb je toch nog gerichte vragen of opmerkingen over de app, neem dan contact op met [email protected].Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Sponsors
za 25 Mei  20:00 - 23:00
Fout & Goud
za 1 Juni  12:00 - 23:00
Kikker Out Seizoens afsluiting 2023/2024
zo 2 Juni  12:00 - 23:00
Kikker Out Seizoens afsluiting 2023/2024
do 6 Juni  07:00 - 23:00
Verkiezingen Europees Parlement
Get it on Google Play