|   Volg ons: Facebook LinkedIn Twitter Instagram   |  LISA  |  
Wie wordt onze nieuwe voorzitter??? Stem mee tijde...
4-9-2022
|

Wie wordt onze nieuwe voorzitter??? Stem mee tijdens de BALV

6 september 20.00 uur in het clubhuis.

De agenda en presentatie vind je op de website.

Log in met je eigen lidnummer op MHC de kikkers, ga naar documenten/bestuur/presentatie BALV.

Wil je iemand machtigen vul dan het formulier in ook te vinden onder documenten/bestuur/machtiging.

 

Even voorstellen de bestuursleden die her- / gekozen moeten worden !

 

Patrick Loeps

Als actief betrokken vader van mijn hockeyende kinderen (nu nog één die actief hockeyt) heb ik door de jaren heen diverse rollen en projecten gedaan binnen de club. O.a. cashless betalen, zonnepanelen, zaalhockey voor iedereen in de hal bij de tennis, nieuw Kikker-tenue, vrijwilligerscie. en (nog steeds met veel plezier) Sponsorcommissie. Afgelopen 2 jaar heb ik als bestuurslid samen met de technische staf de eerste stappen mogen zetten in de verdere ontwikkeling van de jeugdopleiding. Helaas is door Corona onze ambitie minder uit de verf gekomen en tegelijkertijd met elkaar meer hockey aangeboden dan in een regulier hockeyjaar. De ambitie is er, en samen met de technische staf, inclusief lijncoordinatoren, wil ik hier graag met elkaar de volgende stappen in zetten om onze 3 hoofddoelstellingen (*) verder vorm te geven.

 

(*) a) De complete Hockey(train)er word je bij de Kikkers

b) HockeySportBeleving voorop

c) Effectief samenwerken als 1 (dream)Team.

 

Marcel Klein

Mijn naam is Marcel Klein ik woon met Nicole en 2 kinderen van 8 en 11 (beiden lid van de kikkers) in Nieuw Vennep.

In het dagelijks leven ben ik verantwoordelijk voor HR programma’s binnen de beveiligingsbedrijven van Trigion.

Bestuurlijk heb ik de nodige ervaring opgedaan bij oa young professional netwerk, VVE en e laatste jaren bij de Dorpsraad in Nieuw Vennep.

Ik heb er ontzettend veel zin in om met de leden en de vrijwilligers deze mooie club steeds een beetje mooier te maken!

 

Michel vd Hove

Mijn naam is Michel van den Hoven, vader van 2 kinderen die beiden vanaf de Benjamins zijn gestart bij De Kikkers. Mijn zoon speelt in de JB1. Mijn dochter is dit seizoen gestopt ivm tussenjaar en andere plannen. Door mijn kinderen heb ik de club leren kennen. Ik ben al actief als voorzitter van de Medische Commissie. Ik heb zelf een fiscaal juridische achtergrond en ben tevens bestuurder op mijn werk. Goed prioriteiten stellen en balans vinden hoort daarbij en gaat me goed af. Deze ervaring kan ik ook gebruiken bij De Kikkers. Binnen De Kikkers wil ik me graag richten op algemene zaken zoals accommodatie, veld- en materiaalbeheer, ICT en Medische Commissie. Met mijn bijdrage hoop ik dat De Kikkers een leuke en gezellige club blijft.

Marijn Donkervliet

Ik ben Marijn Donkervliet, vader van drie kinderen, waarvan er nu nog twee hockey spelen bij De Kikkers (MO16-3/JO14-1). Mijn vrouw is trimlid en scheidsrechter. Zelf speel ik geen hockey, maar ik vind het een leuke sport om naar te kijken. Ik wil ‘na jaren aan de zijlijn’ te hebben toegekeken binnen de club, mij graag verbinden aan het bestuur van De Kikkers. Ik vind het belangrijk dat je niet alleen langs de lijn aangeeft wat je ergens van vindt, maar zelf ook actief bent om binnen de club van toegevoegde waarde te zijn. Een vereniging ben je met elkaar en voor elkaar.

Mijn vak achtergrond is een bestuurlijke/bedrijfskundige (in de gezondheidszorg). Ik heb veel ervaring met strategische ontwikkelingsvraagstukken waarbij inhoud, organisatie, samenwerking, financiën, externe ontwikkelingen en cliëntbelangen hand in hand gaan. Ik kan daarbij goed omgaan met tegenstrijdige belangen en probeer met humor en relativeringsvermogen ‘ontwapenend’ vooruitgang te bereiken. Binnen mijn vakgebied richt ik mij daarnaast ook op (de samenhang tussen) goed bestuur en integriteit.

Bij onze vereniging wil ik mij bestuurlijk inzetten vanuit mijn kennis en kunde, waarbij ik mij graag richt op een veilige en plezierige sportomgeving (sportiviteit en respect) voor al onze leden, vrijwilligers en functionarissen.

Herma Martina

Mijn naam is Herma Martina, woonachtig in Nieuw Vennep, getrouwd en een docht van 18 die in Dames 1 speelt. Ik ben werkzaam als Senior inkoop manager bij Zeemantextielsupers.

Inmiddels al 6 jaar in het bestuur met eerst technische zaken en daarna diversen commissies.

Het laatste half jaar als interim voorzitter. Ik wil graag mijn ervaring en kennis doorgeven en delen met de nieuwe bestuursleden en me inzetten om samen met alle vrijwilligers ervoor te zorgen dat iedereen hier met plezier kan hockeyen en vrijwilligers werk doet.


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
23-11-2022  |  Bestuur
30-11-2022  |  Sponsoring
27-11-2022  |  Arbitrage
28-10-2022  |  Zaalhockey
27-9-2022  |  Club
1-4-2021  |  Sportiviteit & Respect
22-2-2021  |  Sponsoring
Sponsors
ma 12 December  20:00 - 22:00
Algemene Ledenvergadering
za 11 Februari  18:00 - 23:45
Diner om de Wereld
wo 15 Maart  07:00 - 23:00
Stem locatie
vr 24 Maart  18:00 - 23:45
Apre-ski feest "the final & last edition"
Get it on Google Play